OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

vlajka czvlajka sk

Online kurz Vaříme chutně a zdravě

O kurzu

     I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.

Cílovou skupinou kurzu jsou:

  • široká veřejnost - všichni, komu záleží na zdraví vlastním i zdraví jeho blízkých
  • výživoví poradci
  • nutriční terapeuti a specialisté

Obsah kurzu

  • technologie a bezpečnost potravin
  • skladování a přeprava základních potravin
  • uchovávání hotových pokrmů
  • kulinární úpravy potravin

Cena kurzu 

1.800,- Kč (72,- EUR)

"Vánoční cena"

1.200,- Kč (48,- Eur) 

(akce platí na přihlášky zaslané od 26.11. do 31.12.2018)

Akceptujeme úhradu kurzu poukázkami od firmy Sodexo:

Smart Pass

Fokus Pass

Dárkový Pass

Bonus Pass

Flexi Pass

Flexi Pass Card

Zajímá vás, jak hodnotili náš kurz účastníci kurzu? Podívejte se na naše reference.

Přihlásit do našeho kurzu se můžete pomocí přihlašovacího formuláře.

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.